Het veld in: vrolijk wantrouwen

GrethevanGeffenDe tweede blog in de blogtour is afkomstig van Grethe van Geffen, zij is eigenaar van Seba cultuurmanagement bv en voorzitter van Mensa Nederland. Zij schrijft haar bijdrage op profnews.nl, een site met zakelijk nieuws en blogs.

Een sterk aspect van dit boek is dat het niet alleen meedoet aan de trend van meer vertrouwen en meer control, maar ook een model geeft voor minder vertrouwen en minder control.

Natuurlijk deed ik meteen de test hierover in het boek, om tot de ontdekking te komen dat er nog enige afwijking zit tussen hoe ik het graag zou willen hebben, en de realiteit van de markt waarin ik dagelijks moet opereren. Maar dat komt natuurlijk alleen maar door de crisis…

Lees de complete bijdrage >

Grethe was aanwezig op de boekpresentatie en schreef daarover ook een blog, op haar persoonlijke website grethevangeffen.nl.

Geef een reactie