Het veld in: retentiemanagement

Lodi-PlantingLodi Planting is host van het onafhankelijke platform retentiemanagement.com en oprichter van Employerbility. Met Employerbility wil hij werkgevers helpen met het binden en boeien van het huidige aanwezige personeel en tegelijkertijd nieuw talent aantrekken. Wat vindt hij van ‘veldgids vertrouwen’?

Persoonlijk vond ik hoofdstuk 3 het nuttigst vanwege de vele praktijk-voorbeelden. Zo kon ik de soms vage ideeën van de auteurs helder krijgen. Tegelijkertijd is de veldgids vertrouwen een zeer luchtig boek. Soms zelfs kinderlijk met de dialogen tussen de twee schrijvers.

Voor HR professionals die een meerwaarde zoeken met betrekking tot retentiemanagement is deze veldgids niet interessant genoeg. Echter voor HR professionals die meer informatie zoeken over de begrippen vertrouwen en control is de veldgids wel raadzaam.

Lees de complete bijdrage >

Geef een reactie